Élőépítészet

folytatni a Teremtést - Magyar élő építészet a 20 éves Kós Károly Egyesülés kiállítása az Iparművészeti Múzeumban

Hibaüzenet

Strict warning: Only variables should be passed by reference include() függvényben (/home/orszagep/public_html/_kke/sites/all/themes/eloepiteszet_smink/node.tpl.php 86 sor).

2009

Június 19. - Világ-Háló készítése

Tiboldi András, Balla Györgyi és Rüll Tamás felvételeiből

Június 20. - Kiállítás megnyitó, Múzeumok éjszakája

Múzeumok Éjszakája - az Iparművészeti Múzeum volt idén a legkedveltebb helyszín!
A múzeum üvegcsarnokában a kiállításhoz kapcsolódóan felépített és erre az estére fényekbe öltöztetett világ-háló installáció körül elterülő réten a látogatók egy környezettudatos divat-kreációkat felvonultató összművészeti performanszfolyam élményében részesülhettek.
Az idelátogató több mint 10000 (filiálékkal összesen 14471) látogató organikus hajkreációkkal, környezettudatos ruhakiegészítőkkel, a bio-büfé finomságaitól jóllakottan és az összművészeti performansz, a filmvetítések, a kamarazenei koncert, a könyvtári érdekességek, valamint a tárlatvezetések élményével gazdagabban térhetett haza.

Vándoriskola - felvételi - 2009

A Kós Károly Egyesülés Vándoriskolája felvételt hirdet fiatal építészek számára. Olyan pályakezdők jelentkezését várjuk, akik önálló tervezői, vállalkozói ambícióval rendelkeznek, az építészeti tervezést magas színvonalon kívánják művelni és a Kós Károly Egyesülés építész mestereitől szándékoznak tanulni. A felvetteket októbertől alkalmazzuk.

Feliratkozás 2009 csatornájára